Gulvafhøvling

Gulvafhøvling laves her af professionelle fagfolk med praktisk erfaring indenfor gulvafhøvling. Behøver dit bræddegulv til en opfriskning gulvopfriskning? Så er hjælpen nær med billig gulvafhøvling priser. Har du et plankegulv med ujævnheder eller en krævende gulvoverflade? Er en afhøvling behandlingsløsningen. I tilfælde med besværlig lak eller anden beskadigelse, kan afhøvling også være en metode.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Besværlig lak og tæpperester kan også være forhold der er skyld i, at en gulvafhøvling er uundgåelig. Ligesom niveauforskelle og bølger i trægulvet er en en hård nød at knække. Her vil det være nødvendigt stabilisere plankegulvet med en stor gulvhøvlemaskine en såkaldt ‘gulvhøvl’. Gulvafhøvling bruges på massive gulve, hvor en gulvslibning ikke slår til, herunder ved:

 • Niveauforskelle og skævheder
 • Vaskebræteffekt
 • Tæpperester
 • Gulvspartelmasse
 • Huller og hakker
 • Fuldmaling
 • Fernisbehandling
 • Hård lakbehandling

Hvad er en gulvafhøvling?

Høvling af bræddegulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor gulvfolkene vil være behændig og kyndig. Alle unøjagtigheder kan give høvlemærker i plankegulvet og niveuforskelle i i træets dybde. Høvling stiller betydelige kvalitetskrav til gulvmanden, idet den store gulvhøvl rigtig tager fat. Der afhøvles 2 – 5 millimeter af gulvfladen, hvilket også vil være påtvunget ved meget ødelagte og grimme trægulve. Vi har kompetencen, ekspertisen, erfaringen og ved netop hvad man skal udføre. At høvle et gulv kræver blidhed, og kan ikke laves som gør-det-selv gulvafhøvling. Hvis afhøvlingen ikke laves godt, kan det blive en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort høvling kan i givet fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Anvend derfor altid en kompetent fagmand til din gulvrenovering. Hos os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvarbejde og hurtig udførelse.

Afhøvling og gulvslipning

Så snart gulvafhøvlingen er udført vil gulvbrædderne fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes høvlingen med en slibning, for at få den rigtige finish før gulvbehandlingen sættes i gang. Her kan gulvet påføres olie, voks, lak, sæbe, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid lud eller hvid olie. Den efterfølgende afslibning skal være en såkaldt grovslibning, polering, mellemslibning og en finslibning. Vi rådgiver og vejleder gerne med hensyn til overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Ovenikøbet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. Vi skal være sikke på, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv opfriskes?

Efter en afhøvling, gulvslipning og behandling, bliver de fleste massive gulve som nye. Du vil ikke kunne erfare, at træet har været beskadiget. Gulve skal altid behandles godt og plejes, rengøres og vedligeholdes bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun laves af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den sidste handlemulighed. Ved vores arbejde med gulve får vi mange relevante spørgsmål, herunder:

 • Tips til gulvafhøvling
 • Høvling hvordan gør man?
 • afslibning af gulv pris
 • Gulvafslibning lakering
 • Hvad koster afhøvling
 • Maskiner til gulvafhøvling
 • udlejning af afhøvling
 • Gulvafhøvling lakering pris

Et andet sted på siden vil vi gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Ifald du har lyst til mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive.

Hjælp til høvling?

Din gulvekspert kan altid fortælle dig, om en høvling er muligt. Såfremt dit trægulv trænger, så skriv eller ring gerne og få et godt tilbud pris}. Skulle du være i tvivl, så¨kommer vi gerne forbi dig for en snak om dit plankegulv. Vi har billig gulvafhøvling priser og kort ventetid i København, Odense og Aarhus samt alle andre steder på Sjælland, Fyn og Jylland. Vi glæder os til at opfriske og forbedre dit slidte og gamle trægulv med en gulvafhøvling.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *