Gulvafslibning – Hvorfor bør jeg overveje en afslibning?

Gulvafslibning bør du virkelig overveje såfremt du har et grimt og slidt trægulv. Billig gulvafslibning priser i København, Amager, Valby og på Frederiksberg. Afslibning af trægulve så træet opfriskes og får helt nyt livigen.

Billig gulvafslibning priser

En ting skal du vide, og det er at vi altid har særdeles konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Endvidere tilbydes alt behandling af gulve med kort ventetid og  i høj kvalitet. Gulvafslibning foretages med en gulvslibemaskine, en såkaldt ‘gulvsliber’. Når træet er helt uden nogen form for overflade, må der påføres en ny gulvbehandling. Lak, lud, sæbe, voks, hvid olie, hvid lak og hvid lud er de foretrukne typer af overflade som benyttes.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Det er altid svært at sige hvornår der benyttes henholdsvis afslibning og afhøvling. Men en gulvafhøvling er den ultimative og grove proces hvor knive skræller høvlspåner af træet.

Støvfri gulvafslibning?

Helt støvfri bliver en afslibning af træ aldrig. Men med de nye gulvslibemaskiner som anvendes idag opsuger særdeles effektive støvsugere langt det meste af støvet. Støv har altid være et problem når boligens trægulve skal afslibes, men sådan er det heldigvis ikke mere.

Designgulv og gulvindretning

Fra gammelt slidt og grimt trægulv til et rigtigt designgulv, må der foregå en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Nænsom og blid afslibning foretages altid så der ikke fjernes mere af selv træet end højest nødvendigt. Lad dit gulv opfriske af os og begynd at indrette dit gulv.

Gamle trægulve kan blive smukke med gulvafslibning

Normalt er design og trægulve forbeholdt nye gulve. Men også gamle trægulve kan piftes op med en Gulvafslibning og gulvbehandling for så at få karakter af et designgulv.Designmøbler,-gulve og andre genstande fra danske og skandinaviske designere er i højsædet hos danske forbrugere. Og et gammelt gulv som har fået en Gulvafslibning eller gulvafhøvling,vil med det nye look og den gamle patina være elsket af enhver designer.

Trægulve er kunst

Når du indretter din bolig med designmøbler, lamper og andet, er design afgørende for produktets funktion og den helhed, du skaber. Og i relation til trægulve er interiør i kontrast et hit. Det kan være den røde og hidsige farve eller den sorte og dunkle som er flot sammen med et hvidpigmenteret trægulv. Hvad kan i det hele taget tåle en afslibning:

 • Bræddegulve
 • Trapper
 • Dørtrin
 • Parketgulve
 • Bordplader
 • Lamelgulve
 • Plankegulve
 • Trægulve

Måske en brun nuance som skaber følelsen af tryghed og varme. Mulighederne er mange med Gulvafslibning,gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve.

Smukke former og farver på dit gulv

Design handler ikke blot om enkelte elementer som farver, former og materialer – design handler om helheder. Alle mennesker påskønner godt design. Du kender sikkert selv fornemmelsen af at være et sted, hvor der bare er harmoni mellem alting i rummet. Den fornemmelse opstår, når funktion, form, materiale og alle elementer passer sammen – når design og går op i en højere enhed. Et trægulv er blødt, et trægulv er ren natur, et trægulv føles behageligt.

Trægulve udstråler velbehag

Sammenlignet med andre gulvtyper er et trægulv klart at foretrække. Trægulve er en del af din velfærd og udstråler en behagelig varme, ikke blot i fysisk forstand. Med den fjedrende effekt som trægulve har er det også behageligt at gå på. Gulvafslibning udføres når et trægulv trænger til en opfriskning. Herved får du også mulighed for at præge dit trægulv i den retning du ønsker det. Gulvafslibning med en fin sandkorn så finishen bliver helt glat eller en grov korn så de fornemmer træet de rå konturer og årertegninger. Der findes forskellige typer afslibning og processer til at opfriske en gulvoverflade af træ:

 • Finslibning
 • Fuldslibning
 • Netslibning
 • Grovslibning
 • Mellemslibning
 • Polering
 • Pudsning

Og en fagmand kan tilpasse de enkelte processer så trægulvet vil fremstå smukt og slidstærk efter kundens ønsker og behov.

Gulvbehandling med lud, olie eller lak

Herefter kan du så præge gulvet med en gulvbehandling med olie, lak eller lud. Det er ikke nok med et stilrent trægulv men det funktionelle skal også tages i betragtning i forbindelse med gulvafslibning og gulvbehandling. Et stilrent og funktionelt trægulv, er det udgangspunkt
gulvfirmaet tager når kunden ønsker rådgivning og vejledning vedrørende gulvafslibning og gulvbehandling.

Også i København, Valby, Frederiksberg og på Amager

Bor du i København, og trænger du til at få lavet en afslibning af dine trægulve , så kan vi meget vel hjælpe dig. En afslibning af dine trægulve er et godt alternativ til at få lagt helt nye trægulve i din lejlighed. Gulvene kommer ofte til at få et helt nyt og friskt pust med en gulvafslibning, og mange gange er afslibning af dine trægulve også en billigere løsning end en pålægning af et helt nyt gulv i din lejlighed.

Hjælper en afslibning af trægulve?

Hvis du vælger at få lavet en af afslibning af dine trægulve, vil det ofte give et helt nyt indtryk af dit hjem for folk, der måtte komme udefra. Resultatet vil ofte blive overraskende, og du vil med garanti blive tilfreds med dine trægulve igen, efter at de har fået en gulvafslibning. Trænger dine trægulve til nyt liv, bør du derfor overveje en gulvafslibning af dine trægulve.

Vi tilbyder gulvafslibning i København

Trænger du til et godt tilbud på afslibning af dine gulve, skal du være velkommen til at kontakte os. Så vil vi give dig et tilbud på, hvad det vil koste at sende en gulvsliber ud til dig. Er du tilfreds med det tilbudet på afslibningen af dine trægulve, kan du vende tilbage til os, hvorefter en gulvsliber snarest muligt sendes ud til dig. Vi tilbyder gulvafslibning i hele København, og du vil med garanti blive tilfreds med dine trægulve, efter at vores gulvsliber har været på besøg hos dig i din lejlighed. Vi ser frem til at høre fra dig.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +2 (from 2 votes)
Gulvafslibning - Hvorfor bør jeg overveje en afslibning?, 10.0 out of 10 based on 2 ratings