Gulvarbejde

Gulvarbejde fornyer dine nedslidte, ridsede og grimme gulve til nye. Med afhøvling, afslibning og behandling omdanner vi dine trægulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvrenovering, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan lave gulvudskiftninger, og vi kan samle helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med behandlinger af dit nuværende parket eller plankegulv, så det igen bliver som forventet. Uanset hvilken type afhøvling du er interesseret i, så står vores professionelle gulvmænd altid klar til at assistere dig med kort varsel.

Hvor foretages billig gulvarbejde?

Flere danske huse og lejligheder har en eller anden variant af trægulve. Vinyl og linoleum som materiale, er blevet på mode i værelser. Alligevel har træ nogle kvaliteter, der leder tll, at næsten alle foretrækker trægulve i deres entré og børneværelser. Udover træ som belægning findes der også:

  • Gulvtæpper
  • Gulvfliser
  • Vinyl
  • Skiffer

Veludført gulvarbejde giver nydelige parket


Bræddegulve er slidstærke og mere hårdføre end flisegulve, idet de kan afslibes og opfriskes påny. Dertil kommer, at du kan tilpasse overfladens udtryk med en forbedret gulvbehandling. Trægulve kan ganske vist ikke afhøvles og afslibes i det uendelige. Solide gulve af træ holder dog i lang tid, forudsat gulvarbejdet er udført af en professionel håndværker

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt kundetilfredshed er nøgleordene for vores erhverv. Vi går interesserer os meget for fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at opnå det aller bedste udfald, udfører vi til stadighed et nøjagtigt og kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Nye trægulve kan være med til at danne et solidt indtryk af hjemmet. Der findes en række muligheder inden for gulve af træ, hvor du kan du vælge blandt talrige forskellige typer og modeller.

Gulvafhøvling, gulvafslibning og udbedring af skader på

Pleje og pasning af trægulve giver din bolig nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Inden vi iværksætter et stykke gulvarbejde, foretager vi en grundig vurdering af trægulvets stand. Kan trægulvet ikke afslibes eller opfriskes på anden måde, er en gulvafhøvling den bedste løsning. Men i som oftest er en gulvafslibning tilstrækkelig. Såfremt du ønsker et helt nyt gulv i privatboligen, er der flere forskellige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter kan vi stå for gulvmontering eller gulvlægning.

Vi efterkommer dine krav og forventninger

Er du usikker på, hvad der er den optimale overflade mulighed i din bolig, giver vi rådgivning og gulvinspiration. Ved alle typer gulvrenovering tager vi flere hensyn, herimellem til:

  • Tykkelse
  • Længden
  • Robusthed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine behov, ønsker samt krav og forventninger.

Inden du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og indhent en rigtig god pris.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *